Co. van Technologie van de Shenzheneerlijkheid Elektronisch, Ltd

 

  Het beste dat u hebt vertrouwd op!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenFlash-geheugen IC

G6k-2f-y-RT signaalrelais twee en twee van het opgezette relais van het 8 speldflard Oppervlakte het opgezette relais van G6K oppervlakte synchroniseert

G6k-2f-y-RT signaalrelais twee en twee van het opgezette relais van het 8 speldflard Oppervlakte het opgezette relais van G6K oppervlakte synchroniseert

  • G6k-2f-y-tr signal relay two on and two off 8-pin patch Surface mounted relay the G6K surface mounted relay synchronize
  • G6k-2f-y-tr signal relay two on and two off 8-pin patch Surface mounted relay the G6K surface mounted relay synchronize
  • G6k-2f-y-tr signal relay two on and two off 8-pin patch Surface mounted relay the G6K surface mounted relay synchronize
 • G6k-2f-y-tr signal relay two on and two off 8-pin patch Surface mounted relay the G6K surface mounted relay synchronize

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: OMROM
  Modelnummer: G6k-2f-y

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: 1
  Verpakking Details: 900/One plaat
  Levertijd: 1-2day
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 9000
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  Wanneer wij het relais lange tijd in de kring gebruiken, zal het relais onophoudelijk (geen die schakelaar) lange tijd werken, wat tot contactinstabiliteit kan leiden, omdat de hitte door de rol zelf wordt geproduceerd de Ne-isolatie zal beïnvloeden, resulterend in de vorming van een film op de contactoppervlakte. Wij adviseren het gebruik van het sluiten van relais (magnetische het sluiten relais) in dergelijke kringen. Als een unilateraal stabiliteitsmodel in dergelijke kringen moet worden gebruikt, adviseren wij het gebruik van een faalveilig kringsontwerp om bescherming tegen contactmislukking of rolbrandwond te bieden. Na het openen van het vochtbestendige pakket, zou het relais zo spoedig mogelijk moeten worden gebruikt. Als het relais zich niet beweegt lange tijd na het openen van het vochtbestendige pakket, kunnen de slechte verschijning en de verbindingsmislukking tijdens lassen en installatie voorkomen. Na het openen van het vochtbestendige pakket, zet het relais in het originele pakket en verzegel het met band. Maak het product na het lassen van het relais aan het PCB.Use-water schoon - of op basis van alcohol oplosmiddelen. Houd de oplosbare temperatuur onder 4C.Do gezet niet het relais in een koude wastank onmiddellijk na het lassen temperatuur: het lassentijd van ong. 250C (260C als DWS-de methode) wordt gebruikt: ong. 5 hoogstens seconden. (ongeveer. Twee de vrede van pi s eerste. Ben zeker om het niveau van gesmolten soldeersel zo zo aan te passen om soldeersel op PCB niet te morsen. Wanneer het installeren van het relais automatisch, zorg ervoor dat de beschermingskracht van elke klauw aan de volgende waarde wordt geplaatst om de kenmerken van het relais te handhaven.

   

  Het sluiten van relaisinstallatie zorgt ervoor dat ander materiaal op hetzelfde paneel, zoals een relais in verrichting, niet of schok aan het het sluiten relais voorbij de geschatte waarde trilt, anders kan het het sluiten relais worden teruggesteld en vice versa. Klinkrelais vóór verzending wordt teruggesteld die. Nochtans, als de bovenmatige trilling of de schok worden toegepast, kan het het sluiten relais toevallig opstelling zijn. Ben zeker om het het terugstellensignaal v3o3or gebruik toe te passen. Het maximum toelaatbare voltage het maximum toelaatbare voltage van de rol kan door de temperatuurstijging van de rol en de hittebestendige temperatuur van het de schedemateriaal van de rolisolatie worden bepaald. (de overmaat van hittebestendigheid kan in verbranding of kortsluiting resulteren.) het maximamma staat voltages toe om de volgende belangrijke grenzen op materialen ook te omvatten die geen thermische verandering of verslechtering veroorzaken. Beschadig andere controleapparaten niet. Veroorzaak geen schadelijk effect op menselijk lichaam. Veroorzaak geen fire.So.Ensure dat het maximum - het toelaatbare die voltage in de catalogus wordt gespecificeerd wordt gebruikt als regel. De nominale spanning moet op de rol worden toegepast. Voltage die de geschatte waarde overschrijden. Nochtans, coill kan zijn van toepassing geweest zolang de volt minder dan het maximum - toelaatbare voltleeftijd is. Het is belangrijk om op te merken dat de rol van de ononderbroken voltagetoepassing zal leiden tot roltemperatuur, waarbij eigenschappen, zoals het elektrodieleven worden beïnvloed, en leidt tot verslechtering of de deklaag van de rolisolatie op het relais wordt geïnstalleerd kan op PCB of het schoonmaken worden met een laag bedekt, maar er zijn geen deklaag of detergens die siliconehars bevatten, kunnen de deklaag van de siliconehars of de de siliconedeklaag of oplosmiddelen op de oppervlakte van relais blijven

   

   

  [Who zijn wij?]

   

  Opgericht in 1998, Shenzhen-Co., Ltd.is van de Eerlijkheids specialiseren Elektronisch Technologie zich een professioneel elektronisch marketing bedrijf volledig belast met het gebied van halfgeleiders en elektronische componentenverkoop en de dienst voor cliënten meer dan 20 jaar, in het verkopen van de nieuwe en ongebruikte, originele fabriek verzegelde verpakkings elektronische componenten. specialiseer me in IC, diode, transistor, IGBT, gelijkstroom-gelijkstroom heeft de convertor ..... EERLIJKHEID opstelling onze eigen conceptie van de verkoopdienst en sterke partnerschappen met vele beroemde fabrikanten reeds gevestigd en wij hebben altijd meer dan 5.000.000 soorten elektronische componenten voor uw keuzen, EERLIJKHEID bij uw diensten!

   

   

   

  [EERLIJKHEIDSvoordeel]

   

  + 20 jaar ervarings voor elektronische componenten

  + Het veilige Opdracht geven tot
  + Uitstekende Terugkoppeling
  + Gewaarborgde leveringsdatum
  + De Lage Gewaarborgde Prijs van 100%

  + Voer naar 108 landen, het tarief van de klantentevredenheid: uit 99.9%!!

   

  [Levertijd]

   

  10V680 gewoonlijk schipgoederen binnen 3 werkdagen. Als u dringende goederen nodig hebt en het in voorraad is, zullen wij binnen 1 dag verschepen.

   

  [Kwaliteitswaarborg]

   

  100% NIEUW EN ORIGINEEL,
  30-365 DE GARANTIE VAN DE DAGENkwaliteit

   

  [Betalingsadviezen]

  10V680 NIEUWE EN ORIGINELE VOORRAAD van de aluminium de Elektrolytische Condensator

   

  [Leveringstermijn]

  1. De EERLIJKHEID kan zal verwerken al uw orde binnen 3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling. Anders, zullen wij het in de rekening vooraf verklaren.

  2. De EERLIJKHEID kan via uw het verschepen rekening (DHL/FEDEX/UPS/TNT of anderen) als uw instructie verschepen. Of Schip via onze het verschepen rekening (wij hebben een zeer goede verhouding met DHL en FEDEX met zeer speciale vracht).

  3. Betreffende de aangegeven waarde op het pakket voor inklaring, zijn wij verheugd geweest om uw wensen te volgen, enkel vrij voelen om ons mee te delen wanneer het opdracht geven tot.

  4. Om het even welke de invoerprijzen of lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

  10V680 NIEUWE EN ORIGINELE VOORRAAD van de aluminium de Elektrolytische Condensator

   

  [Fabrikanten]

  10V680 NIEUWE EN ORIGINELE VOORRAAD van de aluminium de Elektrolytische Condensator

   

  [Koperslezing]


  10V680

   

  1. Wij verstrekken warrantly 30-365 dagen.
  2. Als het punt dat u van onze opslag hebt gekocht is niet van geperfectioneerde kwaliteit, is dat zij werkt niet elektronisch aan fabrikantenspecificaties, eenvoudig hen naar ons voor vervanging of terugbetaling terugkeren.
  3. Als de punten gebrekkig is, pls breng ons binnen 3 dagen na levering op de hoogte.
  4. Om het even welke punten moeten in hun originele voorwaarde zijn teruggekeerd om voor een terugbetaling of een vervanging te kwalificeren.

   

   

  [Kwaliteit die controleren]

  10V680 NIEUWE EN ORIGINELE VOORRAAD van de aluminium de Elektrolytische Condensator

   

   

   

  [FAQ]

   

  10V680

   

  Q: 1. Kan ik steekproeforde om kwaliteit eerst te controleren hebben?

  A: Ja, stemmen in wij steekproef met orde om kwaliteit te testen en te controleren. De gemengde steekproeven zijn aanvaardbaar.

   

  Q: 2. Wat is de levertijd?

  A: Usuallyneeds 1-3 dagen, massaproduktietijd vergt 5-7 dagen voor orde minder dan 1000 PCs.

   

  Q: 3. Hebt u om het even welke MOQ-grens?

  A: Het is afhangt van welk soort producten, onthaal om ons te contacteren!

   

  Q: 4. Hoe verscheept u de goederen en hoe lang duurt het aankomt?

  A: Wij verschepen gewoonlijk door DHL, UPS, Fedex of TNT. Het vergt gewoonlijk 3-5 dagen om aan te komen.

   

  Q: 5. Hoe te de orde wanneer ons bevestigd bedrijf te werk te gaan?

  A: Ten eerste, gelieve ons te contacteren eerst wanneer u klaar bent om tot ons opdracht te geven en te laten weten welke betaling metood gemak voor u zijn.

   

  Q: 6. Biedt u waarborg aan voor de producten?

  A: Ja, bieden wij 30-365 Dagenwaarborg voor de producten aan.

   

  10V680 NIEUWE EN ORIGINELE VOORRAAD van de aluminium de Elektrolytische Condensator

   

  Actie nu! Klik om onderzoek nu te verzenden.

  U zult niet teleurgesteld worden met ons!

  Voor deze maandbevordering, overschrijdt om het even welk bedrag van de cliëntorde USD 1000, zal decontant geldcouponUSD 20 voor U zijn!

   

  Wij zijn klaar en heel wat behalve om een bloeiende zakelijke relatie met u te vestigen… dank u!

   

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Shenzhen Honesty Electronic Tech Co.,LTD

  Contactpersoon: alice

  Tel.: +8613802587534

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)